Dobrodošli na četvrto izdanje nacionalne poljoprivredne konferencije Slavonika!

Dobrodošli na četvrto izdanje nacionalne poljoprivredne konferencije Slavonika!

Pune 4 godine operativno povezujemo sve ciljne skupine unutar poljoprivredne zajednice od stručnjaka, javne uprave, akademske zajednice, poljoprivrednika na svim razinama, studenata i svih onih koji pod motom konferencije inspiriramo poljoprivredu stvaraju dodane vrijednosti. Posebno sam zahvalan što je i ove godine ministarstvo poljoprivrede, na čelu s potpredsjednikom Vlade i ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem, prepoznalo misiju Slavonike i prihvatilo pokroviteljstvo. Samo povezani kroz komunikaciju, razmjenu znanja i iskustva, možemo pružiti potporu razvoju hrvatske poljoprivrede.

Zahvaljujem se Osječko baranjskoj županiji na čelu s županom Ivanom Anušićem , gradonačelniku grada Osijeka Ivici Vrkiću, dekanu Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek Krunoslavu Zmaiću i dekanu Agronomskog fakulteta u Zagrebu Zoranu Grgiću koji ovoj konferenciji pružaju potporu.

Hrvatska se poljoprivreda transformira, mijenjaju je nove tehnologije ali i nove generacije koje polako predstavljaju novu viziju poljoprivrede kroz praktične promjene. Također, veliko hvala svim sponzorima bez kojih ovu konferenciju ne bi mogli organizirati. Inspiriramo poljoprivredu moto je pod kojim ujedinjujemo edukacijske platforme Slavonika, Agro Startup, Digitalna poljoprivreda i Dalmatinka koja će se tek organizirati. Vjerujem da ćete s ovogodišnje Slavonike otići s novim znanjima i spoznajama

U ime organizacijskog odbora želim Vam svako dobro.

Danijel Koletić