Ministarstvo poljoprivrede pokrovitelj četvrtog izdanja nacionalne poljoprivredne konferencije Slavonika

Ministarstvo poljoprivrede pokrovitelj četvrtog izdanja nacionalne poljoprivredne konferencije Slavonika

Počašćeni smo objaviti da će i ove godine ministarstvo poljoprivrede biti pokrovitelj nacionalne poljoprivredne konferencije Slavonika. Svojim pokroviteljstvom, ministarstvo je pokazalo da prepoznaje vrijednost i trud koji ulažemo u našu misiju inspiriranja poljoprivrede. 

Velika čast nam je da će ove godine konferenciju svečano otvoriti potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede, gospodin Tomislav Tolušić, svečano otvoriti konferenciju. Također, nam je izuzetno drago najaviti da će ministra odvojiti dio svoga vremena kako bi održao tribinu sa studentima Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, Agronomskog fakulteta u Zagrebu, Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima i Veleučilišta u Požegi. Ovo će pružiti priliku studentima da upute svoje ideje i pitanja direktno prema glavnom kreatoru poljoprivrede politike.

Zahvaljujemo se ministru Tolušiću i ministarstvu poljoprivrede što će obogatiti ovogodišnji program i doprinijeti daljnjem razvitku pozitivne komunikacije u cjelokupnom poljoprivrednom lancu.